#FreePalestine

08.08.2014 03:06

Shoo! Jag måstemåstemåste bara skriva något om det som händer just nu i Iraq, Syria, Israel och kurdistan. Finns så mycket flera länder som har det dåligt men det som händer i dessa länder är OMÄNSKLIGT. Hur kan dessa zionister skratta efter de mördat tusentals oskyldiga barn?! I Palestina skyller det på att barnen kommer växa upp som "terrorister". Driver dom? Tror dom verkligen på det?! Det är barn, dom mest oskyldiga människorna på jorden. Hur kan dom vara så hjärtlösa? 

ISIS o andra sidan lägger allt på Islam. Försöker att få världen att tro att Islam få dom att göra det som dom gör. Dom är inte muslimer, för det står TYDLIGT i Quranen att VI människor inte är dom som ska döda eller dömma folk för deras synder. Men dessa idiot säger att Gud ska ge dom goda gärningar och en högre plats i Paradiset för att de dödar folk. Dom fucking tror inte ens på det själva... dom vill bara fucka religionen. Handikappade individer. Dödar så känslokallt så många oskyldiga människor. Det som händer i arabländerna är MASSMORD! Ingenting annat. 

Och Europa reagerar knappt. Detta är sjukt.

Bismillahi Rahmanir Rahim.. 

Ya Allah snälla hjälp de som har det svårt i våra underbara länder. Underlätta för dom i denna svåra tid. Och ge alla oskyldiga, barn, män och kvinnor en plats i Paradiset och må vi följa med dom! Ya rabbi, hjälp dom. Obviously är du den enda som kan.. 

Amin