Kuk

13.08.2016 16:44

Jag borde lärt mig nu, har gjort det här förut.                          Att allt e förgäves nu, det vet jag lika väl som du.                    Jag vet att sorgen kräver tid och måste härdas ut.                      Men de e svårt när kroppen saknar dig så jävla sjukt.

Roffe Ruff - Du har fel ( min nya favvvooooo)

Tja.

Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva, känna eller tänka om allt nu.

J kom ju hit i torsdags då. Vi snackade ett tag och kramades och kom överens om allt. Det breakupet borde hamna i historieböcker typ. Det kunde inte ha gått bättre över huvud taget. Alltså det är ju inte bra eller kul eller nåt hela grejen mellan oss men jag är iaf stolt över hur vi skötte det.

Sen när han stack så började jag ju grina iaf. Men försökte skjuta bort det så jag tog mina öl och gick ner och socialiserade mig med grannen ett tag. Kunde dock inte sova ett dugg under den natten. Sen igår så var det planerat att man danska vänn skulle komma hit och hälsa på. Jag såg fram emot det som fan, lixom en distraktion från allt skulle passat perfekt. Fick dock höra på kvällen att han antagligen inte kommer eftersom att det skulle kännas fel mot J. Och då bröt jag ihop ett tag, spelade samma sorgliga låt om och om igen när jag satt i fönstret och drack mina 3,5or. Underbar fredagskväll!

SÅ AAA---- Ska väll börja laga mat snart endå. Typ, har nåra folkisar till ikväll också efter la personal har blåst mig. Så det är så livet ser ut nu. Kukvackert :D

  Ciaooo